0971776163

Wat Betekent Blauw Scherm En Foutmelding Op Mijn Pc?

Heb je de melding ‘Er is een probleem met de computer en deze moet opnieuw worden opgestart’? Leer hoe je deze Windows foutmelding binnen no-time oplost. In beide gevallen moet u het stuurprogramma xinput1_3.dll niet gevonden opnieuw installeren. Zorg ervoor dat je het downloadt van de website van de leverancier. • Eenmaal geïnstalleerd, kan na het opnieuw opstarten van de computer Windows alle instellingen toepassen. • Zodra het nieuwe hardware heeft gevonden, hebt u de mogelijkheid om het stuurprogramma handmatig opnieuw te installeren.

  • Het blijven testversies, ze kunnen dus allemaal problemen veroorzaken (zorg dus altijd eerst voor een back-up!).
  • Opmerkelijk genoeg meldt Deutsche Bahn juist dat de ICE niet van- en naar Nederland kan rijden vanwege de problemen.
  • Roll-back was niet voorzien en her-installatie vergde wat uurtjes.

Ik heb een HP Elitebook met een I5 6300, voldoet aan alle verdere eisen, alleen de processor is te oud. En ze zeggen, ja maar je kan nog tot 2025 w10 blijven gebruiken.

Windows 11: Problemen Met Printer Oplossen

Misschien is er iets misgegaan met een installatie, een update of hapert uw internetverbinding, maar foutmeldingen kunnen ook schijnbaar zonder aanleiding ontstaan. Op internet ziet u per foutcode vaak een heel scala aan verschillende meningen en oplossingen, dus is een goede diagnose aan te raden. Op de website van de belastingdienst staat nog steeds de opmerking dat ik niet in kan loggen doordat het maximale aantal mensen is ingelogd. Welk moment ik het ook probeer, ik krijg dat bericht. Net zoals mijn man en ook als we een andere server gebruiken, wat aangeraden wordt. Wat ik heel apart (en een beetje eng?) vind is dat het internetadres nadat ik probeer in te loggen verandert in sorry.belastingdienst.nl.

Windows Updates Willen Niet Meer Installeren

Zijn de problemen hardware-gerelateerd dan kan het updaten van de drivers van de grafische kaart en het moederbord helpen. De volgende handelingen zijn waarschijnlijk ook nodig als je een PC wil resetten, maar Windows zeurt dat bepaalde bestanden niet beschikbaar zijn.

Het kan gebeuren dat deze instelling na een Windows update plotseling weer uit staat. Wij raden dus altijd aan om als eerste deze instelling even te controleren. Met deze instellingen zou het moeten lukken om het scherm op afstand over te nemen. Pas nadat in dit scherm succesvol ingelogd is, verschijnt het Windows scherm van de remote PC.

Doe Mee

Met een USB Delock kabel of een losse sata & voedingskabel kun je die dan aansluiten en je data dan over kopiëren naar het apparaat waar je die schijf dan aan gehangen hebt. Eerst zal Windows zeggen dat je géén rechten hebt, maar je daarna, na wat geduld (nadat je gewoon door geënterd hebt) de mogelijkheid bieden om toch bij die data te komen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Contact Me on Zalo